Újabb titok derült ki Diana hercegnőről!

Ezért kellett meghalnia?

Hirdetés

 
 
 

Húsz évvel a végzetes autóbalesete után egyre csak záporoznak az újabb és újabb információk, kerülnek felszínre a titkok és találgatások Diana hercegnőről.

Hirdetés

Sokan meg vannak győződve arról, hogy nem a véletlenek fatális összjátéka okozta a balesetet, hanem szándékos merénylet volt. Íme egy újabb lehetséges ok, miért.

Diana szeretőjének, a dúsgazdag Mohamed Al-Fayednek édesanyja már néhány héttel a tragikus baleset után azt állította: azt a brit titkosszolgálat, az MI6 emberei hajtották végre a pár ellen, mégpedig egy felsőbb utasításra – írja a Story magazin. A nő meggyőződése, hogy a gyilkos akciót Erzsébet királynő férje, Fülöp herceg rendelte meg, mégpedig azért, mert roppant kínos lett volna a királyi udvarnak, ha a trónörökös elvált felesége egy muszlim férfival köt házasságot, sőt gyermeket is szül neki. Mert állítása szerint Diana állapotos volt fiától, ráadásul a hercegnő halála előtt egy lelkipásztornál járt, hogy tanácsot kérjen azzal kapcsolatban, hogyan tudna hozzámenni egy muszlim vallású férfihez. Barátai szerint pedig Párizsból azzal telefonált haza, hogy nagy meglepetése lesz számukra, miután hazatért.

forrás
Hirdetés


Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Contacts:
Posted by: admin on

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.