Újra apa lett Kovács Kokó István

Hirdetés

Harmadszor is apa lett Kovács Kokó István – értesült a Ripost. A sportolónak már van két fia: a 22 éves Bence és a 18 éves Gergő. Menyasszonyával, Katával több mint egy éve ismerkedtek meg, és a mindent elsöprő szerelem még őket is meglepte. Augusztusban így mesélt Kokó erről a Lokál Extrának:

Hirdetés

– Másfél évvel ezelőtt váltam el, és bár nyitott voltam egy új kapcsolatra, Kata előtt nem volt senki, aki ennyire érdekelt volna. Egyszerűen berobbant az életembe, pár nap után már éreztem, hogy összeillő pár vagyunk, és csak reméltem, hogy ő is így gondolja (…) Pillanatok alatt vált ez a kapcsolat szorossá, néha meg is ijedtünk ettől az érzéstől, mert más kapcsolatoknál évek kellenek ilyen összetartozáshoz. Az sem zavar, hogy kilenc évvel fiatalabb nálam, ez egyáltalán nem számít. Ezért sem tartom korainak, hogy nyolc hónap után megkértem a kezét – mondta az M4 Sport műsorvezetője.

Erdei Zsolt, a magyar amatőr szövetség elnöke sms-ben gratulált a 47 éves apukának. – Most már ő is háromszoros apa, mint én – mondta Madár.

 

Hirdetés

Kovács egykori sikeredzője, Szántó Imre az elsők között volt, akit egykori tanítványa értesített az örömhírről. – A kis Zalán 52 centivel született, és Pisti rögvest időpontot kért tőlem a baba első boksz­edzésére – újságolta Öcsi bácsi. – Örömmel mondtam igent erre, majd biztosítottam őt arról, hogy az újszülött ideális légsúlyú öklöző lesz. És persze egészen természetes, hogy vívó típusú bokszolót faragok belőle. Olyan technikásat, amilyen Pista volt – írja a Bors.hu.

forrás
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post