Undorító módon használták fel a magyar énekesnőt egy reklámhoz

Falusi Mariann a Pa-dö-dő egyik énekesnője fogyókúrás csalók áldozata lett. Nem hitt a szemének, amikor meglátta a hamis reklámhirdetést.

Hirdetés

Az álreklámban azt állítják, hogy Falusi Mariann lefogyott egy egzotikus gyümölcs segítségével. Természetesen ebből egy szó sem igaz.

Hirdetés

Az interneten keringő hirdetés szerint Falusi Mariannak 60 kilogrammtól sikerült megszabadulni az elmúlt fél év alatt. Az állítások szerint az énekesnő úgy tudott lefogyni, hogy már hosszú ideje tartja súlyát. Ráadásul publikáltak egy olyan álfotót, amelyen volt egy korszaka, amikor a gyümölcsnek köszönhetően lefogyott.

Hirdetés

Falusi Mariannak nagyon rosszul esik, hogy arcát használják fel, hogy a gyümölcsöt így reklámozzák, amely valójában nem más, mint egy étrend-kiegészítő kapszula.
„A cikk minden rám vonatkozó sora hazugság! Kérek mindenkit, ne dőljön be semmi ilyesminek, minden fontos információt továbbra is megosztok az oldalamon.” – hívta fel rajongói és az emberek figyelmét az énekesnő. Azt is hozzáfűzte, hogy inkább hivatására koncentrál és bízik abban, hogy az ellene irányuló lejáratás befejeződik.
Dobó Katának és Varga Izának is volt már hasonló „élményekben” része.
0
fullank.comHirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post