Vajna Tímea különös mondata: Andy nélkül is tudok élni

Bár sokak szerint inkább a pénz, mint a szerelem motiválhatta Vajna Tímea párválasztását, ő állítja: Andy nélkül sem lennének anyagi gondjai.

Szaporodnak a kérdőjelek, hogy mi lesz Andy Vajna és Timea házasságával. Az utóbbi időben Timi volt az, aki időről időre arról írt, nem minden kerek a kapcsolatuklban. És rossz akarói ilyenkor kárörvendően mindig megkérdezik tőle: vajon mi lesz vele Andy pénze nélkül.

„Közgazdász vagyok és van pár cégem. De ha párizsit kellene szeletelnem, azt is elvállalnám. Számomra nem piszkos a munka” – hangzik Timinek a kérdésre adott, frappáns válasza. Tény és való, Timi itthon a diplomájával válogathatna a jobbnál jobb álláslehetőségek között. És ne felejtsük el azt sem, hogy van több cége is, amit a szakirányú végzettségével tökéletesen elirányítgathat. Ilyen a Dorottya gyémántüzlet, a fánkozója, vagy éppen a Beauty Enterprises Kft. De Timi a modell-, hosztesz – és statisztabizniszbe is belevágott, és erre is létrehozott egy céget. És azt se felejtsük el, hogy amíg kinn van Amerikában, a cégei addig is termelik neki a bevételeket.

De ha valóban mégis elválnának Timi és Andy útjai, valószínű, hogy a férje akkor is segítené as nőt. Ugyanis Andy nagyvonalú férfi hírében áll, aki a szakítás után is támogatja párjait. Így például első feleségét, a kínai származású Cecit is segíti anyagilag, akivel a mai napig olyan jó a kapcsolatuk, hogy az első feleség az elsők között gratulált a másodiknak az esküvőjükön. Ceci ugyanis ott volt Andy második házasságkötésénél, sőt, amikor a volt férj kórházba került, a kórházi ágya egyik szélén Timi, a másikon Ceci ült.

Csak első dühében fakadt ki?

Timi már a babavállalásról is lemondott, ami szintén azt jelzi, hogy valami baj van a házasságukkal. Ugyanis egy évvel ezelőtt még Tímea lelkesen beszélt arról, hogy ha kell, mesterséges megtermékenyítéssel is, de világra hoz egy babát a párjának. Most pedig az Instagram fiókján keresztül tudatta a világgal, hogy mégsem fog gyereket szülni. Igaz, ezt azután a gála után írta első mérgében, ahol a férje a titkárnőjével jelent meg, majd el is tűnt a poszt hamarosan…

forrás

Szólj hozzá

admin