Vajna Tímea: Nem szálltam el, ugyanaz a miskolci lány maradtam, aki voltam

Vajna Tímea délután kiposztolta, hogy lehet majd vele találkozni a fánkozójában, a 444 pedig megragadta az alkalmat, hogy bulvártémák helyett kivételesen a közéletről kérdezze Andy Vajna filmügyi kormánybiztos feleségét.

Hirdetés

A megítélésével kapcsolatban Vajnané azt mondta az interjúban, hogy bár névtelenül gusztustalan dolgokat írnak róla az interneten, de ha találkozik valakivel, annak rögtön megváltozik a véleménye, és azt mondják neki:

Hirdetés

Timi, te kurva jó fej vagy!

Az üzletasszony szerint probléma, hogy mindenki azt szajkózza, hogy közpénzből élnek, de közben elfelejtik, hogy “az Andy 89 világhírű filmet csinált”.

Ha vásárol nekem valamit, azt a saját pénzéből veszi, nem közpénzből

Hirdetés

– mondta Vajna Tímea, aki állítja, nem tudja a férje egyéb “gazdasági-politikai dolgait”. Ezzel kapcsolatban arra is kitért, hogy náluk sokkal több gazdag ember van, de elismerte, hogy Magyarországon a jómódúak közé tartozhatnak.

Vajnané felidézte, hogy mérnök szüleivel Miskolcon nőtt fel egy kertes házban. Szerinte nem egy olyan környezetbe született, ahol luxus lett volna, és a mostani életvitele sem változtatta meg:

én ugyanaz a lány maradtam, nem gondolom, hogy elszálltam volna.

Pedig felületes szemlélő akár az ellenkezőjét is gondolhatná, hiszen Vajna Tímea az interjú előtti percekben arról posztolt Instagramon, hogy egy 70-80 millió forint értékű Lamborghini Huracán Spyderrel döngetett Budapesten:

Politikáról nem nagyon akart beszélni a kormánybiztos felesége, de annyit elárult, hogy ő azelőtt is fideszes volt, hogy összeházasodott Vajnával. A teljes interjút a 444-en lehet megnézni.

forrás
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.