Választás 2018: itt a kormányszóvivő nyilatkozata – Ő már tud valamit?

Kovács Zoltán nyilatkozata:

– A Fidesznek az volt a legfontosabb, hogy a lehető legtöbb magyar ember menjen el és nyilvánítson véleményt április 8-án – mondta Kovács Zoltán

A közel 70 százalékos részvétel ékes bizonyíték arra, hogy a magyar demokrácia köszöni szépen jól van. Egyúttal egy sor válasz külföldi rágalmakra és vádakra, valamint annak is a záloga, hogy a magyar országgyűlés egy olyan felhatalmazás birtokában ülhet majd össze, ami nagyon egyértelmű utasításokat fog adni az ott ülőknek arra, hogy mit kell képviselni -tette hozzá.

A Fidesz számára az elmúlt két választáson sem a kétharmados küszöb elérése volt a siker kulcsa vagy mértéke, hanem az, hogy elnyerjük-e a magyar választók akaratának a többségét azért, hogy tudjuk képviselni az érdekeiket.

A magyar emberek érdekeit akkor lehet hatékonyan és jól képviselni, ha egy erős mandátudmú kormány teszi ezt, mind idehaza, mind a külföldi fórumokon. Az elmúlt 8 év tapasztalatai, tettei és döntései nagyjából kijelölik azt az utat, amelyen tovább szeretnénk haladni április 8-a után – mondta a kormányszóvivő.

forrás

Szólj hozzá

admin