VALENTIN NAPON EGY 500 FORINTOS RÓZSA MIATT BÜNTETTÉK MEG A 70 ÉVES NAGYMAMÁM! ÁLMOMBAN SEM GONDOLTAM VOLNA, HOGY ERRE KÉPES AZ ADÓHATÓSÁG! EKKORA BÜNTETÉSRE SZÁMÍTHAT:

Ma délelőtt, Valentin napon egy 500 forintos rózsa miatt büntették meg a 70 éves nagymamám! Álmomban sem gondoltam volna, hogy erre képes az adóhatóság! Ekkora büntetésre számíthat: 

Döbbenetes történetről kaptunk hírt. A NAV emberei Valentin napon sem tétlenkedtek. Sikerült ma is egy szép kis bírságot kiosztaniuk, nem is akárkinek!

A keszthelyi piacon árult az az idős 70 éves nyugdíjas nénike, aki már éppen hazafele indult volna, amikor két férfi rohant oda hozzá és kérték az árust, hogy 2 szál rózsával segítse már ki őket. Az idős hölgy szívesen adott a két jól szituált férfinak 1-1 szál vörös rózsát. Érdeklődve kérdezték mivel tartoznak, mire a néni annyit mondott nekik, hogy mivel ez volt a két utolsó darab, adjanak ketten egy 500-ast.

Ennek azonnal eleget is tettek az “urak”. Ezután előkapták hatósági igazolványukat, majd elmondták, hogy ellenőrzés céljából tartottak próba vásárlást és mivel nem adott nyugtát, a pénzt viszont elvette, így kénytelenek lesznek megbírságolni. Majd megkérték, hogy fáradjon velük, hogy megírják a jegyzőkönyvet. Ekkor az idős hölgy teljesen összetört és síró görcsöt kapott. Elmondta, hogy soha nem tett semmi rosszat, nem csalt, nem lopott, 30 éve árul piacon és csak segíteni akart az urakon Valentin nap alkalmából! Mint aztán utólag kiderült, a revizorok elárulták, hogy 150-200 ezer forintos büntetésre számíthat! Ennyi lesz a segítségének az ára! Hihetetlen 150-200 ezer forint, 500 forint miatt! Kihasználták az ellenőrök egy idős hölgy jószívűségét!!!!


Kíváncsiak vagyunk a véleményetekre! Írjátok meg nekünk kommentben, Ti mit gondoltok az esetről és a két ellenőrről? Persze csak a munkájukat végzik, de miért az idős nyugdíjas kisembereket kell mindig ellenőrizzék? Lenne pár ötletem, hogy hol kellene keresgéljenek…De persze arra még a madár se jár…Ez ma Magyarország!!! Gratulálunk!

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

forrás

Szólj hozzá

admin