0

Vasárnap este még telefonon beszéltek Aradszkyval – ezt mondta

Budapest – Szombaton még vidéken lépett fel az énekes, vasárnap pedig a TV2 érdekeltségébe tartozó Zenebutik forgatásán lett volna jelenése Aradszky Lászlónak. Mint kiderült, az adás házigazdája az esti órákban még beszélt az énekessel és semmi nem utalt a tragédiára

Várták, de nem érkezett meg a Zenebutik stúdiójába az énekes, míg hétfőn reggel bombaként robbant a hír: vasárnap este váratlanul elhunyt Aradszky László. Nem volt rá jellemző, hogy ne jelenjen meg egy forgatási helyszínen, így telefonon keresték azt esti órákban a műsor szerkesztői. Aradszky elnézést kérve azt mondta, elfelejtette feljegyezni a dátumot.

– Aradszky Lászlóval nagyon könnyű volt mindig egyeztetni, és ez alkalommal sem volt másként. Vissza is igazolta a részvételét, csak annyit kért, esti időpontban vegyük őt fel, mert mindennap dolgozik, a vasárnapi nap lesz az egyetlen pihenőnapja. Zalatnay Cini után következett volna, de nem érkezett meg a helyszínre – tudtuk meg a hamarosan induló Bakelit Fesztivál című műsor házigazdájától, Radics Márktól, aki azt is elárulta, az énekes az október 29-i adásban szerepelt volna.

– Felhívtuk őt telefonon este hét óra után, és legnagyobb meglepetésünkre azt mondta, ne haragudjunk, de feltehetőleg nem írta be a naptárába a tévéfelvételt, elnézést kér. A hangján semmi különöset nem tapasztaltunk, betegségre egyáltalán nem is utalt semmilyen jel. Ő sem hivatkozott erre.Arra kért bennünket, pótoljuk a legközelebbi alkalommal az elmaradást. Nagyon sajnáljuk, hogy erre már nem lesz mód, és osztozunk a család a fájdalmában – mondta el a Blikknek a házigazda.

forrás

Szólj hozzá

admin

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.