0

VASÁRNAP ESTEFELÉ A 9. EMELETI ERKÉLYÉNEK ÜVEGÉT JAVÍTOTTA JANI BÁCSI, ÁM AMI EZT KÖVETTE, AZ VALAMI EGÉSZEN ELKÉPESZTŐ!

A 86 éves Jani bácsi épp a 9. emeleti erkélyének üvegét javította, amikor megcsúszott.. A 86 éves Jani bácsi egy nyíregyházi panelház 9. emeletén lakik. Elképesztő történetét az alatta lévő lakásban élő Ági osztotta meg.


Október 15-én, vasárnap délelőtt a hatalmas szélviharban kirepült Jani bácsi erkélyének egyik üveglapja. Mivel a másik üveg is mozgott már, ezért a bácsi nekiállt megjavítani azt. Ági éppen a konyhában volt, amikor hirtelen egy nagy csattanást hallott.
“Kimentem az erkélyre, ő pedig ott feküdt pizsamában. Csupa vér volt a keze, a feje és a lába!!” Jani bácsi szerencsére magánál volt! Ági két fiatal szomszéd segítségével bevitte a lakásába, majd kihívta a mentőket. A 86 éves férfi elmesélte, hogy az üveg javítása közben megcsúszott és átbillent a korláton, de még sikerült elkapnia az erkély alsó részét…
“Azt mondta, valahogy sikerült belóbálnia magát hozzám. Hogy hogyan, azt nem tudom. Szerintem a szél is segített neki abban, hogy ne zuhanjon a mélybe.” Tény, hogy a csodával határos módon sikerült elkerülnie a 9 emeletes zuhanást.

Később a tűzoltók is kijöttek, és eltávolították a veszélyes erkélyüveget… Jani bácsit pedig a mentők kórházba szállították. A bátor bácsi szerencsére az egészet egy kisebb agyrázkódással és néhány zúzódással úszta!!!


Tisztelettel adózunk Jani bácsinak, aki 86 évesen olyan lélekjelenléttel menekült meg a halálos veszélyből, ami a sokkal fiatalabbak számára is irigylésre méltó!

Ha szerinted is bámulatos, amit Jani bácsi tett, ne felejtsd el megosztani!

Szólj hozzá

admin1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.