0

Vége? Különválik az X-faktor győztes párja?

Másként képzelik a jövőt.

Ricco és Claudia nyerte az idei X-faktort, a hatalmas nyereményt pedig Ricco rehabilitációjára, és természetesen a karrierjük beindítására fordítják majd. Azonban nem mindenben ilyen nagy az összhang a nyertesek között: míg Ricco felköltözne Budapestre, Claudia a családja közelében szeretne maradni Szlovákiában. De úgy tűnik, máris megtalálták a megoldást a helyzetre:

“Olyan nagy lakásom lesz, hogy Claudia is elférjen benne. Lesz egy külön szobája, az lesz a gyerekszoba, tele játékokkal” – mesélte Ricco a Borsnak, és abban Claudia is egyetért, hogy a távolság nem lehet akadály.

“Ha Ricco úgy dönt, hogy Magyarországon szeretne élni, ez sem jelent nekem problémát, megoldjuk, hogy gördülékenyen menjen a munka még ha ingáznunk is kell” – jelentette ki Claudia a lapnak.

“Nekem fontos, hogy a családom közelében maradjak, de tudom, hogy Riccónál mindig lenne egy hely számomra, sőt, ahogy mondja, egy szoba is. A távolság sosem jelentett számunkra problémát, az X-Faktor miatt is sok kilométert kellett megtennünk, akár hetente is.” – tette hozzá.

Szólj hozzá

admin1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.