Végre kiderült a valódi ok! Ez állt Weisz Fanni és anyukája közé

Kiderült a családi viszály igazi oka.

Hirdetés

Hónapok óta találgatja mindenki, mi vezetett valójában a kenyértöréshez Weisz Fanni és családja között. Fanni anyukája Pétert, Fanni párját okolja a történtekért, a siket modell viszont azt mondja: ő csak a szerelem mellett dönött, nincs ebben semmi rossz. Most viszont végre bemutatták a Szvak című darabot, ami gyakorlatilag Fanniék életéről szól, é a modell a végén egy monológban maga mondja el az igazságot:

Hirdetés

“Anya! Én mindent neked köszönhetek. Mindenekelőtt azt, hogy élek, hogy felneveltél, hogy támogattál. Biztos vagyok benne, hogy ez nem volt egyszerű egy »fogyatékos« lánnyal. De tudod, volt egy pillanat az életemben, amikor döntenem kellett. Arról, hogy megmaradok-e egy »betegnek«, aki mindig, mindenben támogatásra szorul, vagy megpróbálok normális fiatal nőként önálló életet élni.

Igen, azzal, akit szeretek. És én döntöttem, anya. Az utóbbit választottam. Akkor is, ha ez neked vagy bizonyos embereknek nem mindig tetszik. Ne haragudj! Persze nincs kizárva, hogy megbotlok, vagy akár el is esek ezen az úton. De akkor az az én felelősségem lesz, nem pedig a siketségemé.

Remélem, egyszer elfogadod ezt. Nagyon szeretlek” – idézi a Blikk a darabban elhangzottakat.
Hirdetés


Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Contacts:
Posted by: admin on

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.