0

VESZÉLY!!! MINDENKI FOKOZOTTAN VIGYÁZZON GYERMEKÉRE! ÍGY PRÓBÁLT MEG BECSALOGATNI KÉT ISKOLÁS FIÚT EGY FÉRFI FEHÉR BMW-JÉBE! AZ ORSZÁG TÖBB PONTJÁN IS LÁTTÁK MÁR…OSSZÁTOK

Veszély!!! Mindenki fokozottan vigyázzon gyermekére! Így próbált meg becsalogatni két iskolás fiút egy férfi fehér BMW-jébe! Az ország több pontján is látták már…Osszátok

 

Rendőrségi felhívás!

Az elmúlt napokban egy eddig még ismeretlen férfi, régebbi típusú fehér BMW-be próbált meg becsalogatni két fiatal fiút Jászberény térségében. Egy kétségbeesett édesanya tette közzé az alábbi felhívást.

Nagy visszhangot keltett a városban annak a kilenc és tíz éves fiúnak az esete, akiket egy férfi próbált beszállítani BMW-jébe Jászberény egyik kis utcájában. A két fiatal éppen hazafele tartott a karate edzésről, amikor hirtelen egy fehér BMW állt meg mellettük, majd kinyílt az utas felőli ajtaja és egy férfi annyit mondott nekik: “Szálljatok be, elviszlek benneteket”.

A fiúk teljesen lefagytak a döbbenettől, de a szerencsének hála éppen arra járt egy idős hölgy, aki megzavarhatta a férfi tervét, mert abban a pillanatban elhajtott a helyszínről.

A történteket olyannyira komolyan vették a helyiek, hogy Zsemberi Zoltán a Jászberényi Tankerület igazgatója szerint nemcsak az érintett diákok iskolájában, hanem minden intézményükben foglalkoznak az üggyel, és ismételten felhívják a gyerekek figyelmét a veszélyekre. Főként azért is, mert már több településen is látták felbukkanni ugyanazt a fehér autót.


Szabó Zita a megyei rendőrségi sajtószóvívő arról tájékoztatta a lapot, hogy bár egyenlőre nem merült fel bűncselekmény, az eset összes körülményét vizsgálják.

A rendőrség egy felhívást tett közzé, miszerint a gépkocsi az ország bármely területén megjelenhet, ezért minden szülőt fokozottan arra kérnek, hogy legyenek nagyon óvatosak és lehetőség szerint ne engedjék el egyedül gyermekeiket. 

Szeretnénk ha minél többen megosztanák ezt a felhívást, mert erről veszélyről mindenkinek tudnia kell! 

Forrás

Az alábbi gombok segítségével oszthatod meg a cikket, ha fontosnak találod a mondanivalóját!

Szólj hozzá

admin1

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.