1

VETTEM AZ AUCHANBAN CSIRKEMELL FILÉT, DE CSAK HAZAÉRVE LÁTTAM MEG, HOGY MENNYIRE ÁT LETTEM VERVE

Friss dolog, alig pár órája történt. Nagy bevásárlás, az Auchanban, 2 gyerek a kocsiban, én csak haladok, a sorok között, és nagyjából tudom, hogy mi kell ,így ami szemmagasságban van, dobom bele a kosárba.

 

Árat, kiszerelést nem nagyon nézem, csak dobom befelé, mert a kicsi már nyűgös, a nagyobb a tableton játszik valamit, de ő sem szeret igazán vásárolni. Eszembe jut, hogy hétvégén jönnek a nagymamák, ezért főzni kell. Tehát kell darált hús, és csirkemell filé, hogy a gyerekek is egyenek valami húsosat. Nem szeretik a disznóhús, így kénytelen vagyok a drága csirkemell filét vásárolni. Oda megyek a húspulthoz, és kérek 70 deka darálthúst, és 1 kiló mellfilét.

 

A hentes, ha nevezhetjük így őket, kiméri a húsokat, és oda adja mindkettőt beleteszi még egy zacskóba, hogy nehogy kifollyon esetleg a húslé. Ez a figyelmesség még jól is esett, ott akkor. Hazaérve kezdem pakolni ki a hűtős dolgokat, a húsokat tenném a fagyasztóba, és porciózom kisebb adagokra, hogy többször is főzhessünk belőle. Ekkor megakad a szemem a csirkemellfilé árcéduláján. Ez a hogyis írjam, hogy ne sértsek meg senkit, tehát ez az ember, csirke mell filé helyett sertés szűzpecsenyének mérte le a csirkehúst. A kettő között van egy apró különbség, úgy 700 forint! Ráadásul az 1 kiló helyett 1,30-at mért oda.

 

Szeretném a figyelmedbe ajánlani, ha legközelebb vásárolsz, nagyon nézd meg, hogy mit ütnek be! Nehogy így járj, mint én. Visszamentem panaszt tenni, de mivel ott nincs kamera, így nem tudtam bizonyítani, hogy tényleg mellfilé volt benne, és nem szűzpecsenye. Hivatkoztam a leltárra, de azt mondták, hogy azt majd csak nap végén csinálják meg, most a kedvemért nem fogják… Ennyit erről!

forrás

Szólj hozzá

admin

One Comment

  1. Mindenhol becsapnak! A közértben, a piacon, stb.A fiatalokat ugyanúgy, mint az időseket! Én már olyan sokszor mérgelődtem! Nagyon figyelni kell mindenhol. Ám van, hogy nem mindig jut eszembe a figyelés! Akkor már csak otthon dühöngök!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.