Visszatért a munkába Demcsák Zsuzsa – Ezt csinálja most a műsorvezető

Budapest — Újra dolgozik Demcsák Zsuzsa (39)! A műsorvezető közel három hónap pihenés után ismét a háziasszony szerepét töltötte be az Európa-hajón rendezett karácsonyi FINA-fogadáson.

Hirdetés

A több száz jelenlévő örömmel nyugtázhatta, hogy Demcsák Zsuzsa kicsattan az erőtől. Az utóbbi hónapokban háttérbe húzódó egykori képernyős sztár sokak szerint ragyogott, és láthatóan túl van pár hónappal ezelőtti mélypontján.

Hirdetés

– Nagyon kedves, de visszafogott volt. Úgy éreztük, hogy tartja a távolságot, nem akart túlságosan sokat elárulni magáról. Nyilvánvalóan félt attól, hogy túlságosan megnyíljon – mondta lapunknak egy informátor.

– Szenzációsan nézett ki az arany-fekete csipkeruhájában! Látszik, hogy kipihente magát, túl van a nehéz időszakon, amiben része volt ősszel. Sugárzott a boldogságtól, így többen rá is kérdeztek, hogy esetleg férfi van-e a dologban, annyira látható volt rajta, hogy magabiztos és kiegyensúlyozott. Ő azonban a kérdéseket elengedte a füle mellett – árulta el egy vendég, aki azt is hozzátette, úgy tudja, Demcsák Zsuzsa egy ideje újra dolgozik szülei cégében is.

A műsorvezető áprilisban kilenc év után – saját bevallása szerint – azért mondott fel a TV2-nél, mert a családi vállalkozásban szükség volt rá, ám alig pár hónap múlva kiderült, hogy újra képernyős lesz. Szeptember elején kezdett az ATV-ben a Start és az Egyenes Beszéd műsorvezetőjeként, de alig pár hét munkaviszony után Szanyi Tibor EP-képviselővel készített – sokak szerint botrányos – interjú után napokon belül távozott. Akkor kimerültségre hivatkozott, mint mondta, a hosszú évek óta tartó reggeli tévézés a TV2-nél és a FINA által rendezett vizes világbajnokság háziasszonyi teendői teljesen felőrölték az energiatartalékait.

Azóta csupán egyszer hallottunk róla, amikor nem sokkal a felmondása után olvasónk lencsevégre kapta, amint a budai hegyekben fut. Egy barátnője akkor elárulta: Demcsák Zsuzsa szeretne új életet kezdeni, életmódot váltott, főleg a gyerekekkel és sportolással foglalkozik.

Üzleti életben bizonyíthat

Hirdetés

Demcsák Zsuzsa a TV2-től való távozása után a családja cégénél lett kereskedelmi igazgató. A cég piackutatással, napilap- és könyvkiadással, hangfelvétel-készítéssel, valamint üzleti tanácsadással is foglalkozik. – Az üzleti életben folytatom a pályafutásomat, amely hosszú idő után végre új kihívásokat hoz az életembe – mondta akkor a műsorvezető, aki a jelek szerint most ismét a családi bizniszben teljesedhet ki, hiszen tévés szereplés egyelőre nincs tervbe véve.

forrás
Hirdetés

 
Jófogás
Facebook-csoport · 140 478 tag
Csatlakozás a csoporthoz
 

Related Post

Neked mi a véleményed? Szólj hozzá!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé.